Tilauksen tekeminen

Helpoin ja nopein tapa tehdä tilaus on tehdä se verkkokaupan kautta.

Puhelinnumero ja sähköpostiosoite kannattaa antaa aina, koska se helpottaa pakettien vastaanottamista saapumisilmoitusten takia, sekä yhteydenottoa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Emme käytä tietoja väärin tai luovuta niitä kolmansille osapuolille.

Tilauksen tekeminen on sopimus, joka edellyttä luvan antamista tietojesi keräämiseen ja käsittelyyn. Tekemällä tilauksen tietosi tallentuvat asiakasrekisteriimme. Voit tutustua tarkemmin siihen miten keräämme ja käsittelemme tietojasi lukemalla tietosuojaselosteemme seuraavasta linkistä:

– Tietosuojaseloste –

Voit halutessasi myös tehdä tilauksen sähköpostilla tai puhelimitse.

Maksaminen

Käytössämme on tällä hetkellä maailman suurin maksunvälittäjä Paypal. Käytämme paypalia, koska se tarjoaa niin ostajalle kuin myyjällekin maailmanluokan suojan erilaisia huijauksia vastaan, sekä välittömästi tapahtuvat maksut. Paypalin kautta voit maksaa kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Voit valita myös kassalta tilisiirto-vaihtoehdon (eli maksat itse verkkopankissa suoraan tilille, jolloin mitään maksutietoja ei näy kolmansille osapuolille), joka on aina myyjän kannalta paras, koska maksunvälittäjät ottavat melko runsaitakin provisiomaksuja jokaisesta heidän välittämästään maksusta.

Palautukset

Mikäli tuote ei jostain syystä vastaa toiveitanne, ja tahdotte palauttaa tuotteen, ottakaa yhteyttä sähköpostitse, ja sovitaan palautuksen tiedot tarkemmin. Mikäli tuote on viallinen, toimitamme ensisijaisesti uuden ehjän tuotteen tilalle. Kalliimmissa tuotteissa tuotteet pyritään ensisijaisesti huoltamaan, tilanne katsotaan tapaus- ja vikakohtaisesti.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus noutohetkestä.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen, sisältäen alkuperäisen paketin jossa tuote on toimitettu.